• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

20.02.2019.

[NAJAVA] Tribina Zagreb u strukturiranom dijalogu s mladima, 26. veljače


Mreža mladih Hrvatske poziva Vas na javnu tribinu Zagreb u strukturiranom dijalogu s mladima koje će se održati 26. veljače 2019. godine s početkom u 11h u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4, Zagreb).
 
 
Ovu tribinu organiziramo u sklopu istoimenog projekta, sufinanciranog od strane Grada Zagreba, Ureda za programe i projekte Europske unije. Cilj tribine je sudionicima približiti mehanizam i proces strukturiranog dijaloga, jednog od najvažnijih procesa Europske unije vezanih uz mlade te javne politike za mlade. Također, veoma je važno korištenje strukturiranog dijaloga kao mehanizma koji na svakodnevnoj razini može pridonijeti razvoju lokalnih politika za mlade.
Stoga ovim projektom ciljamo informirati relevantne dionike s područja Grada Zagreba kako koristiti strukturirani dijalog u svom radu.
 
 
Kako bi to postigli, izrađen je katalog dobrih praksi u provedbi projekata strukturiranog dijaloga na lokalnoj razini u zemljama Europske unije (financiranih kroz Ključnu aktivnost 3 Erasmus+ programa). Ovaj katalog bit će predstavljen na tribini te će se detaljnije razgovarati o mogućnostima ovog mehanizma. Uz to, naši panelisti približit će sudionicima na koji način se projekti strukturiranog dijaloga provode u praksi. Gosti su: 
 
 
Monika Živković, HZZ PU Vukovar
Nino Preložnjak, Udruga VUK, Varaždin
Petar Latinčić, Voditelj Odjela za mlade Grada Zagreba (TBD)
Hrvoje Novak, Savjet mladih Krapinsko- zagorske županije
 
 
 
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 25. veljače, ispunjavanjem sljedeće prijavnice: https://goo.gl/7yNyqj
 
 
Za sve upite kontaktirajte nas na pjakovina@mmh.hr ili posjetite našu web i/ili Facebook stranicu (https://bit.ly/2tr4THH)
 
 
 
                                                                                 Podijeli zanimljivost sa društvom: