• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2018. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

28.04.2017.

Mreža mladih sudjelovala na tribini u Slavonskom Brodu : Kamo plovi ovaj Brod i kako preuzeti kormilo


    

 

21. travnja u Slavonskom Brodu je održana tribina pod naslovom : Kamo plovi ovaj Brod i kako preuzeti kormilo; mladi kao organizatori promjena.

Glavni cilj tribine bio je raspraviti o problemima mladih u Brodu i šire, potaknuti na razmišljanje o važnosti građanskog i sindikalnog aktivizma mladih, na važnost međusobne suradnje i solidarnosti u zajedničkoj borbi za bolje i pravednije društvu. U tom smjeru se i vodila rasprava, kroz koju je svaki od sudionika istaknuo upravo te segmente aktivizma i organiziranja mladih, ističući kako mladi uistinu jesu i trebaju biti, ne samo nositelji, već i organizatori promjena.

Predstavmnik Mreže Marin Živković je pričao o problemu nezaposlenosti mladih, trenutnim problemima s mjerama aktivne politike zapošljavanja te načinima organiziranja mladih. 
Podijeli zanimljivost sa društvom: