• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

19.10.2018.

Mreža mladih Hrvatske na sastanku u Uredu pučke pravobraniteljice


Predstavnici Mreže mladih Hrvatske sastali su se 9. listopada u Uredu pučke pravobraniteljice sa savjetnicom pravobraniteljice Silvojom Trgovec Greif i stručnom suradnicom Ninom Bobesić kako bi razgovarali o potencijalnoj suradnji.

Po predstavljanju aktualnih projektnih aktivnosti u koje se predstavnici Ureda pučke pravobraniteljice mogu uključiti, razgovaralo se o položaju mladih radnika, točnije o posljedicama mjere stručnog osposobljavanja i te o pripravništvu kao poželjnoj alternativi koju treba podržavati. Uz to, teme su bile eksperimentalno dualno obrazovanje i politike stanovanja.

Utvrđeno je kako postoji prostor za suradnju te su prepoznata područja interesa i prostori za potencijalno uključivanje u aktivnosti.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: