• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

15.10.2015.

Mladi na programu! Debata s predstavnicima/ama političkih stranaka o izbornim zahtjevima MMH


Mreža mladih Hrvatske organizira debatu s predstavnicima i predstavnicama političkih stranaka i kandidacijskih lista uoči nadolazećih parlamentarnih izbora. Debata će tematski biti usmjerena na zahtjeve sažete u nedavno objavljenom dokumentu „Slika, ton…a program?“.

 

Zanima li te što ljudi koji će odlučivati o tvojoj budućnosti misle o naknadi za mlade bez prethodnog radnog iskustva u vremenu traženja posla? Treba li se mlade usavršavati za radno mjesto u sklopu obrazovanja, ili tek nakon, kroz mjere poput stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa (SOR)? Treba li hrvatskim građanima uopće jamčiti prošireni set socijalnih prava kroz usvajanje revidirane Europske socijalne povelje? U konačnici, želiš li znati tko od njih ima program za mlade u naredne četiri godine, a kome su mladi tek slika i ton, nemoj propustiti ovu debatu koja se održava 30. listopada, u prostorijama Hotela International (Miramarska 24) s početkom u 12 sati. Predviđeno trajanje debate je maksimalno 2 sata, a vodit će ju novinarka Nataša Božić. Format će biti dinamičan i interaktivan, tako da će kandidati i kandidatkinje odgovarati i na pitanja iz publike. Također ćeš svoja razmišljanja o tijeku debate moći podijeliti i putem Twittera, a komentari će biti vidljivi u realnom vremenu.

 

Prijaviti se možeš zaključno s ponedjeljkom, 26. listopada putem ove poveznice. Sudionicima izvan Zagreba smo u mogućnosti pokriti troškove putovanja javnim prijevozom ili automobilom, u slučaju da dolaze s još barem dvoje drugih sudionika. Nakon završetka službenog dijela programa, osigurano je osvježenje za sudionike i sudionice.

 

Napominjemo da MMH zadržava pravo ranijeg zatvaranja procesa prijave u slučaju da broj sudionika nadiđe kapacitete dvorane. Stoga preporučujemo da se prijavite čim prije i osigurate svoje mjesto na debati.

 

Popis sudionika objavit ćemo nekoliko dana prije aktivnosti na stranicama MMH…zato ostanite na ovom programu. 

 

MATERIJALI ZA NOVINARE
Podijeli zanimljivost sa društvom: