• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Strukturirani dijalog u srednjim školama


Period provedbe: 1.10.2018. – 31.05.2019.
 
 
 
Donator: Europska unija (Erasmus + program)
 
 
 
Vrijednost projekta: 26.430,00 €
 
 
 
Nositelj projekta: Mreža mladih Hrvatske
 
 
 
O projektu:
 
Cilj ovog projekta jest stvoriti uvjete za uspješno uključivanje srednjoškolske zajednice u provedbu strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj. Dodatno se teži osnažiti Vijeća učenika srednjih škola i osoblje koje radi s njima za korištenje strukturiranog dijaloga s ciljem uključivanja učenika u donošenje odluka u školi (radi daljnje demokratizacije školske zajednice) te motivirati i osnažiti srednje škole u Hrvatskoj za uključivanje u provedbu strukturiranog dijaloga na nacionalnoj i europskoj razini tijekom predsjedavanja Hrvatske Vijećem Europske unije (prva polovica 2020. godine).
 
 
 
Kroz projekt se planiraju održati 2 radionice za Vijeća učenika i osoblje koje radi s njima; izdati će se priručnik za rad s vijećima učenika uz korištenje strukturiranog dijaloga koji će biti predstavljen na završnoj konferenciji.
 
 
 
 
 
 
 

 

                                                                                         
Podijeli zanimljivost sa društvom: