• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

RIDE - Resources for Inclusion, Diversity and Equality


 

 

RIDE - Resources for Inclusion, Diversity and Equality

 

Period provedbe: 1.11.2015. - 31.10.2017.

Donator: Europska unija

Vrijednost projekta: 246.579,00 Eura

Nositelj projekta: University of Gloucestershire (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Projektni partneri: Mreža mladih Hrvatske (Hrvatska), Cesie (Italija), Trnava University (Slovačka) i Akdeniz University (Turska) 

Dodatni linkovi: http://www.rideproject.eu/
 
Ovdje možete preuzeti E-Leaflet
 
Projekt RIDE (Resources for Inclusion, Diversity and Equality), koji će se kroz dvije godine provoditi u okviru programa Erasmus+ , ima za cilj unaprijediti profesionalni razvoj osoba koje rade s mladima i za mlade (eng. youth work). Poseban naglasak je na razvoju prakse rada s mladima koja potiče vrijednosti uključivanja, poštivanja različitosti i jednakosti. Međusobnom suradnjom različitih zemalja ujedno se potiče stvaranje partnerske mreže koja će imati zajedničko razumijevanje rada s mladima te koja će različitim iskustvima pridonijeti kvalitetnom razvoju prakse rada s mladima. 
 
U okviru projekta, partneri će izraditi tvz. RIDE ''Toolbox'', odnosno praktične smjernice za rad s mladima koje će uključivati razne principe i pristupe u radu s mladima, primjere dobre prakse, specifične izvore koje koriste praktičari u radu s mladima, sveučilišni obrazovni program i trening za osobe koje rade s mladima. Također, partneri projekta žele poticati mobilnost osoba koje rade s mladima i razvijanje međukulturnog dijaloga koji će doprinijeti razvoju vještina i znanja potrebnih za razvoj kvalitetne prakse rada s mladima.
 
Aktivnosti kojima se ishodi projekta planiraju postići su: analiziranje potreba profesionalaca koji rade s mladima, utvrđivanje postojećih zakonskih i obrazovnih okvira te identificiranje primjera dobre prakse iz svih partnerskih zemalja.
 
 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: