• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica


Period provedbe: 1.12.2018. – 30.11.2019.

 

Donator: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

 

Vrijednost projekta: 63.000,00 HRK

 

Nositelj projekta: Mreža mladih Hrvatske

 

Opći cilj projekta "Rad s mladima kao pokretač lokalnih zajednica" je doprinijeti boljitku mladih u Hrvatskoj i razvoju lokalnih zajednica kroz povećanje kvalitete programa rada s mladima.

Namjera je da osobe koje rade s mladima dobiju nužna znanja i kompetencije kako bi razvijale kvalitetne programe rada s mladima, a da njihove organizacije znaju kako privući i zadržati korisnike, osobito mlade s manje mogućnosti. Svrha je povećati njihov pozitivan utjecaj na živote mladih u lokalnim zajednicu. U konačnici, želimo da više mladih ljudi u Hrvatskoj ima priliku sudjelovati u kvalitetnim programima rada s mladima što će donijeti brojne dobrobiti za njihov osobni i društveni život. Osim toga, želimo utjecati na proces profesionalizacije rada s mladima kroz konkretan doprinos debati o minimalnim obrazovnim standardima za osobe koje rade s mladima, a sve u svrhu osiguranja kvalitete usluga koje dobivaju korisnici – mladi.

Projekt se provodi u partnerstvu s Volonterskim centrom Osijek. Projekt obuhvaća 2 radionice na temu rada s mladima te će se održati tribina na kraju projekta o razvoju i profesionalizaciji rada s mladima.

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: