• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2017. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Zelena akcija

Zagreb  →  http://zelena-akcija.hr/


Zelena akcija je udruženje građana za zaštitu okoliša, osnovano 1990. sa sjedištem u Zagrebu. ZA je aktivno uključena u problematiku zaštite okoliša na lokalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini. Djelovanje ZA zasniva se na radu volontera koje podržava mali profesionalni tim. Cilj djelovanja ZA je zaštita okoliša i prirode te promicanje održivog razvoja. Najveća pažnja pridaje se aktivnostima usmjerenim na poticanje sudjelovanja javnosti u donošenju odluka o okolišui na poboljšanje kvalitete života u Hrvatskoj. ZA nije povezana niti s jednom političkom strankom.
 
ZA potiče promjene kroz projekte, kampanje i nenasilne direktne akcije. Također proslijeđuje informacije iskustvo i stručnost u području zaštite okoliša drugim udrugama, pojedincima, zajednicama i školama u Hrvatskoj i izvan nje. Zelena akcija je jedna od osnivačica Mreže mladih Hrvatsje te je članica najveće mreže udruga za zaštitu okoliša na svijetu Friends of the Earth.
Podijeli zanimljivost sa društvom: