• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Upravni odbor Mreže mladih Hrvatske


Josip Miličević, PREDSJEDNIK
 
Rođen 1993. u Zagrebu gdje trenutno studira politologiju na Fakultetu političkih znanosti.
Dolaskom na fakultet uključuje se aktivnije u društveno djelovanje, prvo kratko volontiravši u Transparency Internationalu, a ozbiljniji angažman slijedi 2014. kada postaje volonter Centra za mirovne studije gdje radi s tražiteljima azila i azilantima. Tijekom studija razvija interes za javne politike zbog čega mu se Mreža činila kao logičan nastavak angažmana. U Mreži se bavi između ostalog pitanjem radničkih prava mladih te međunarodnom suradnjom. Većinu svog slobodnog vremena provodi uz knjige te aktivnim angažmanom u nogometnom klubu Zagreb 041 – antifašističkom i direktno demokratskom klubu.
   
   
Jakov Kolak, POTPREDSJEDNIK
 
Jakov Kolak (rođen 1994. u Varaždinu) završio je preddiplomski studij politologije na Sveučilištu u Zagrebu (2016.) i upravo završava diplomski studij na istom fakultetu. Primarna područja interesa su mu politička teorija, politička povijest i društveni pokreti; osobito njihova interakcija s formalnim političkim institucijama/akterima te utjecaj na dominantni diskurs. Aktivni je volonter Kluba studenata fakulteta političkih znanosti od njegovog osnutka (2013.) i član upravnog odbora u periodu 2015. - 2017. gdje se bavio razvojem programske i aktivističke sekcije. 2017. postao je potpredsjednik Mreže Mladih Hrvatske gdje se prvenstveno bavi radničkim pravima mladih i politikama zapošljavanja.
   
   
Aleksandra Lera, ČLANICA
 
Rođena 1991. u Puli.  Živi u Zagrebu, gdje je završila  diplomski studij socijalne politike pri Studijskom centru socijalnog rada na Pravnom fakultetu. Tijekom studija započinje sa volontiranjem i radom u udruzi Ambidekster klub, gdje je trenutno zaposlena kao voditeljica i izvoditeljica projektnih i programskih aktivnosti.  Kroz rad s mladima u riziku od socijalne isključenosti  osvijestila je  važnost i potrebu  kreiranja  te osiguravanja cjelovitog i kontinuiranog sustava podrške u svrhu prevladavanja pojedinih institucionalnih prepreka. Zainteresirana je za pitanja profesionalizacije rada s mladima u Hrvatskoj te prava mladih s naglaskom na prava mladih u riziku od socijalne isključenosti u području obrazovanja, zapošljavanja i socijalne skrbi. U slobodno vrijeme voli se kreativno izražavati, planinariti, putovati, upoznavati ljude i družiti se.
   
   
Mirela Pašić, ČLANICA
 
Rođena 1989. u Rijeci gdje je magistrirala Pedagogiju. Dugogodišnja je volonterka u
nekoliko udruga, a trenutno radi kao voditeljica projekata u civilnom sektoru te djeluje u
području rada s mladima. Osposobljena je u području strukturiranog dijaloga, a
strastvena joj je tema građanski odgoj i obrazovanje te se aktivno zalaže za uvođenje
istog u formalni sustav obrazovanja. Otvorena i vesela, voli neobične frizure i šarene
boje. U slobodno vrijeme istražuje glazbu i filmove. Kad ju pitaju čime se bavi voli citirati
svog prijatelja koji kaže: "Ne znam što točno Mirela radi, ali mislim da želi mijenjati
svijet na bolje!"
   
   
Kristijan Kovačić, ČLAN
 
Rođen 1992. u Dieburgu. Magistrirao politologiju 2016. na Fakultetu političkih znanosti  u Zagrebu. Tijekom studija pokazuje interes za civilnim društvom, posebno u području obrazovanja, građanskog odgoja i obrazovanja, studentskih prava i mladih. Volontirao je u Institutu za razvoj obrazovanja, Forumu za slobodu odgoja, Klubu studenata Fakulteta političkih znanosti i GONG-u. U Mreži se najviše bavi politikama za mlade i pravima mladih. Vesele ga putovanja, priroda, koncerti i dobro društvo.
   
   

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: