• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Operativni tim Mreže mladih Hrvatske


Nikola Buković, Glavni tajnik
 
Rođen 1984. u Banja Luci. Diplomirao politologiju na Fakultetu političkih znanosti 2008. U Mreži radi od 2009., prošavši niz pozicija u organizaciji, od programskog asistenta, koordinatora programa i projektnog voditelja do mentora i suradnika. Od svibnja 2015. preuzima posao organizacijskog koordinatora/glavnog tajnika. Najviše ga interesiraju javne politike, s posebnim naglaskom na pitanja obrazovanja, rada i zapošljavanja te socijalnog uključivanja. Zanimaju ga i organizacijska teorija te politička ekonomija. Slobodno vrijeme voli provoditi družeći se s dragim ljudima, gledajući filmove i serije, boraveći u ne odveć opasnoj prirodi (ilustrativan moto: „Sljeme jest divljina.“) te uglavnom neuspješno pokušavajući naučiti poneki strani jezik.
   
   
Nikola Kukec, Voditelj projekata i programski suradnik
 
Rođen 1986. u Zagrebu. U mladosti se bavio karateom, tenisom, nogometom i glumom. Magistar je sociologije i rodnih studija te se tokom studija uključuje u inicijativu ''Ne damo Varšavsku'' i u studentsku blokadu Filozofskog fakulteta. Od 2018. je voditelj programa ''Prava mladih''. U slobodno vrijeme odlazi na pub kvizove, te pokušava oživiti svoju sportsku karijeru odlascima u brda s biciklom.   
   
   
Lidija ĐukesVoditeljica financijskih i administrativnih poslovanja 
 
Rođena 1977. u Zagrebu. Rasla je uz poimanje sebe kao znanstevnice/prirodnjakinje pa je tako studirala i kemiju na PMF-u u Zagrebu. Tijekom godine uz studij se razvila ljubav prema volonterstvu, radu u zajednici, radu s mladima i neformalnim oblicima učenja. Danas je trenerica i konzultantica za neprofitni sektor. Ponosna je supruga i mama koja pokušava održati balans privatnog i profesionalnog zivota. Voli planinarenje, bicikliranje, trčanje, plivanje, a najviše od svega putovanja (samo da joj guza vidi puta – kako bi to njena mama rekla :-).
   
   

Anica Tuškan, Administrativna tajnica

anica@mmh.hr 

 

Rođena 1969. u Zagrebu. Završila poslovnu ekonomiju i financije. Poslovno se uvijek pronalazila u financijama i administarciji, voli to raditi i predstavlja joj zadovoljstvo. Rad s ljudima jako je veseli, uvijek je spremna pružiti pomoć kao i svaku podršku svome timu. Ponosna je supruga i još ponosnija mama dvaju sinova koji je uvijek oduševe novim uspjesima u sportu. Veseli je kuhanje, pečenje kolača, šetnje i druženje s dragim ljudima.

   
   
Petra Jakovina, Vanjska suradnica za programe i projekte
 
 
Rođena 1993. godine u Zagrebu, a odrasla u Slavonskom Brodu i Sisku. Nakon završene opće gimnazije u Sisku, dolazi u Zagreb na studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti. Oduvijek ju je smetala nepravda pa je svoju želju da stvaranjem boljeg društva ispunjavala pisanjem i uređivanjem rubrike Društvo u fakultetskim novinama, a kasnije i volonterskim angažmanom u CEDIM-u i YIHR-u. U Mreži je od studenog 2017., prvo na poziciji stažista na programu Politike za mlade, a od rujna 2018. kao vanjska suradnica za programe i projekte . U slobodno vrijeme voli čitati, kuhati za prijatelje i gledati serije i filmove.
   
   

Jovana Kepčija Pavlović, Voditeljica projekata i programska suradnica

jovana@mmh.hr

Rođena 1989. godine u Sisku. Završila je diplomski studij Projektnog menadžmenta na Veleučilištu Baltazar. U civilnom sektoru je prisutna duži niz godina, kroz rad u svim segmentima od administracije do neposrednog rada na projektima. Puno vremena je provodila volontirajući i skupljajući iskustvo rada na projektima (kroz projekte na faksu i u drugim organizacijama koje rade društveno korisne projekte). U Mreži mladih se nalazi od studenog 2017. godine gdje je stažirala na programu Prava mladih. Od rujna 2018. radi u Mreži kao voditeljica projekata i programska suradnica, dok se u slobodno vrijeme voli družiti s prijateljima, kuhati i opuštati uz dobre filmove i serije.

   

 
Podijeli zanimljivost sa društvom: