• Kontakt

  Telefon: + 385 1 4573 937

  Fax: +385 1 4611 032

  Skype: mmh-cyn

 • Adresa

  Selska cesta 112c,
  10 000 Zagreb,
  Hrvatska


NAŠI DONATORI

Mreža mladih Hrvatske ulaže napore u osiguravanju vjerodostojnosti i istinitosti informacija koje prenosi putem svog info-servisa "Mladi info". Međutim, Mreža mladih Hrvatske nije u mogućnosti jamčiti potpunu vjerodostojnost i istinitost informacija i odriče se odgovornosti za eventualne štete nastale korištenjem istih.


Sva prava pridržana 2007. - 2019. MMH.
Razvoj i održavanje: invento*

Kako postati članica Mreže mladih Hrvatske


 

Drage kolege i kolegice, prijateljske organizacije,
 
Ovdje možete naći informacije o tome kako možete postati organizacija članica!
 
MMH je krovna organizacija mladih u Hrvatskoj i brojimo preko 60 organizacija članica. Taj broj se svake godine povećava te smo tijekom naših 10 godina djelovanja, imali priliku i sreću surađivati s uistinu inspirativnim, aktivnim i motivirajućim mladim ljudima i organizacijama iz kojih dolaze.
 
Dvije su vrste članstva u MMH: kandidatsko i punopravno.
 
Kako postati kandidatska članica MMH?
1. Prvi ste korak već učinili, a to je da ste kliknuli na ovaj kutak interneta i informirali se. 
2. Drugi korak jest da nam se javite na mail (info@mmh.hr) i pošaljete nam par riječi o vašem interesu za članstvom u Mreži. 
3. Treći korak je da se naš tim sastane s vama na razgovoru ugodnome (bilo uživo, bilo putem internetskih chat alata) kako bismo se bolje upoznali: mi s vašim radom i djelovanjem, vi s našim. To je neizostavan korak prije apliciranja za kandidatsko članstvo jer se uvijek želimo upoznati s ljudima i njihovim organizacijama i želimo da se organizacije upoznaju s Mrežom: postavljaju pitanja, dobiju uvid u to kako Mreža radi, funkcionira te kako zastupa svoje organizacije članice.
 
Nakon toga, imate priliku prijaviti se za kandidatsko članstvo prilikom prve sljedeće Skupštine, a vaš se prijavni obrazac potom prosljeđuje Upravnom odboru MMH i Skupštini. O vašem  pristupanju u kandidatsko članstvo Mreže odlučuje sama Skupština na prvoj sljedećoj Sjednici, a Sjednice se održavaju svako proljeće. 
 
Kako postati punopravna članica MMH?
Nakon primanja u kandidatsko članstvo MMH, dva su uvjeta za stupanje u punopravno članstvo:
1. Mora proći najmanje godina dana od dana primanja u kandidatsko članstvo
2. Mora se tijekom te godine dana (ili više, ovisi o organizaciji kandidatkinji) uspostaviti suradnja s MMH. Suradnja može biti u obliku organiziranja nekog zajedničkog događaja, uključivanja članova tima MMH u neke vaše aktivnosti, provedba zajedničke kampanje i niz sličnih stvari koje vam u međuvremenu sinu kao dobra ideja.
 
U međuvremenu vas pozivamo da zavirite u naše publikacije i izvještaje te da pratite naš rad pa možda već i otkrijete nešto zanimljivo o čemu želite razgovarati s nama na budućem sastanku. 
 
 Podijeli zanimljivost sa društvom: